en-UStr-TR

Son Haberler

Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL SKIN which will cause unrecoverable data loss!

icsg-2016

Posted on 20.04.2016 by

EuTek bu yıl Nisan ayında 5. si düzenlenen Uluslar Arası Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı'na bronz sponsor olarak katılmıştır. EuTek daha önceki yıllardaki organizasyonlarda da yürütme kurulu ve icra komitesinde yer alarak standlı katılım sağlamıştır.

Akıllı şebeke; su, gaz ve elektrik dağıtım şebekelerinde, şebeke izleme ve aksiyon merkezi, arıza ve kesinti yönetimi, bakım yönetimi, varlık yönetimi, tüketim tahmini, tüketim takibi, fiyatlandırma, faturalandırma sistemlerinin ve süreçlerinin ilerleyen malzeme, yazılım ve iletişim teknolojilerinden faydalanarak birbiriyle etkileşimli olarak ortak bir amaç doğrultusunda hareket etmesidir.

Bu amaç daha kontrol edilebilir ve proaktif, daha verimli ve daha güvenilir bir şebeke oluştururken enerji kayıplarını en aza indirerek daha kalitei hizmeti daha az maliyet ile sağlamaktadır.
Önümüzdeki dönemde mevcut enerji şebeke sisteminin, akıllı şebeke yönetim sistemine kayacağı ve uluslararası alanda daha yaygınlaşacağı beklenmektedir. Bu kongrenin; dünyada giderek artan enerji talebinin daha rasyonel olarak iletilmesi ve dağıtılmasında  büyük katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

EuTek de varlık yönetimi, arıza ve bakım yönetimi ve saha iş yönetimi konularındaki sektör proje tecrübesini, bu konudaki ileri seviyedeki global uygulamaları da referans ederek tanıtmak amacıyla organizasyona bronz sponsor olarak iştirak edecektir.

EuTek ilk dört organizasyonda yürütme kurulu ve icra komitesinde yer alarak standlı katılım sağlamıştır.

 

http://icsgistanbul.com/

 

http://icsgistanbul.com/sponsorlarimiz/


lara escort