en-UStr-TR

Son Haberler

Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL SKIN which will cause unrecoverable data loss!

Maintenance_2015

Posted on 16.04.2015 by

16-18 Nisan 2015’te Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen olan Maintenance İstanbul’da EUTEK standlı katılım sağlamıştır.

Tesis Yönetimi ve Bakım Teknolojileri Fuarı (MAINTENANCE Istanbul) 

Genel Bilgi

Tesis yöneticileri ve sürdürülebilirlik alanında ürün ve hizmet üreten “maintenance” uzmanları bilgi paylaşımları için biraraya geliyorlar. 
Endüstriyel, rezidansiyel ve hizmet tesislerinin ekonomik işlerliği, geleceğe dönük bakım teknoloji ve gelişmelerinden, modern tesis yönetim tekniklerinden faydalanmayı gerekli kılıyor. Üretim prosesleri, kontrol teknikleri, yapısal koruma ve bakım, tesis yönetim modelleri, sertifikasyon ve risk yönetimi, tesis sürdürülebilirliğinin vazgeçilmez yönetim alanları.
Projelendirmeden yatırıma; üretimden kontrol ve yönetime varan tüm süreçte tesis yöneticileri ile endüstri profesyonellerinin taleplerini ve bakım endüstrisinin ürün ve hizmet teknolojilerini buluşturacak; bu alanda önemli bir network işlevi görecek sektör fuarı Maintenance İstanbul 2015, tüm özellikleriyle bir “ihtisas fuarı”.

Ziyaretçi Hedefleri

Tesis sahipleri, işletmecileri ve yöneticileri, tesis teknik uzmanları ile birlikte Maintenance İstanbul’un ana ziyaretçi grupları. Meslekler: makine mühendisleri, elektrik mühendisleri, kimya mühendisleri, endüstri mühendisleri, inşaat mühendisleri, çevre mühendisleri, teknikerler-teknisyenler, teknik müdürler, üretim müdürleri, IT yöneticileri...

Web Sitesi

http://www.maintenanceistanbul.com/

lara escort