en-UStr-TR

Son Haberler

Failed to load licensing components!

Please RE-INSTALL / REPAIR SKIN! DO NOT UNINSTALL SKIN which will cause unrecoverable data loss!

IZSU

Posted on 28.09.2015 by

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Varlık ve Saha İş Yönetimi (ŞYS-Şebeke Yönetim Sistemi) Projemiz 28 Eylül'de devreye girdi.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Varlık ve Saha İş Yönetimi (ŞYS-Şebeke Yönetim Sistemi) Projemiz 28 Eylül'de devreye girdi.

İZSU'nun "Bilgi işletim sistemlerinin yenilenmesi" ihalesi kapamında Atos'un ana yüklenici ve entegratör olarak imzaladığı proje kapsamının yazılım kısmı 5 ana bölümden oluşmaktadır. Bunlar; FİYS (Finans İş Yönetim Sistemi), ABYS (Abone Bilgi Yönetim Sistemi), ŞYS (Şebeke Yönetim Sistemi), CBS (Coğrafik Bilgi Sistemi) ve EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi)'dir.

Projenin ŞYS (Şebeke Yönetim Sistemi) tarafı, EuTek tarafından uyarlanmış ve diğer tüm sistemlerle birlikte 28 Eylül 2015 günü devreye alınmıştır.

ŞYS projesi kapsamında, sahada yapılan açma,kesme, sökme, bağlama gibi abone işlemleri, arıza, bakım, montaj ve görevlendirme faaliyetlerinin, malzeme, işçilik ve alet/vasıta/araç gibi kaynak kullanımlarıyla beraber masaüstü ve mobil ortamlardan yönetilmesi sağlanmıştır.

Bütünleşik veri yönetimini sağlamak için,  yukarıda sayılan tüm 5 ana  sistemlerle ve Scada, kaçak su denetim sistemi gibi dış sistemlerle de entegrasyonlar gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında yaklaşık günde 5000 adedi bulan 110 farklı tipteki saha iş emirlerinin, iş tevzi ekiplerince en yakın saha ekiplerine atanarak, harita ve konumlandırma desteği ile ofis ile sahanın bilgi senkronizasyonu içerisinde anında müdahale edilerek  tamamının mobil ortamdan kapatılması, böylelikle zaman kayıplarının ve verimsizliklerin en aza indirgenerek müşteriye daha iyi hizmet verilmesi hedeflenmiştir.  


http://www.bugun.com.tr/m/son-dakika/izsudan-bilisim-atagi-1553366.html

lara escort